RO

articole in romana

Compania noastră PIL SRL România a fost înființată în anul 1991. Cu o mare experienţă în tehnologie şi calitate suntem specializaţi în inginerie mecanică generală, inclusiv fabricarea de diferite produse feroase şi neferoase. Maşinile noastre industriale includ strunguri, freze, mașini de găurit, mașini de rectificat și echipament sudură WiG. Paleta noastră de oferte este completată de servicii de protecție galvanică a produselor metalice.
Compania noastră este alcătuită din ingineri cu experiență și lucrători profesioniști bine pregătiți. Fiecare proces de fabricație și asamblare
se află sub supraveghere strictă și trece printr-o inspecția  finală riguroasă. Toate liniile noastre de produse se bazează pe un sistem de control sistematic de excelentă calitate.
Avem clienți recurenți din România, Ungaria, Germania și Elveția. Prioritatea noastră TOP este de a satisface nevoile clienţilor noştri, furnizarea de soluţii tehnice corecte și eficiente în cel mai scurt timp, oferind cel mai bun preț și înaltă calitate.

 

 

 

Frezare

             

 Strunjire

 frezare    strunjire

 Găurire

 

 Stantare

 gaurire    stantare

Decapare

 

Zincare

decapare   zincare

Confectii metalice

   
confectii metalice    

 

 

  

 Logo 

Bine aţi venit pe pagina web a companiei noastre,


 PIL srl a cărei experienţă în România datează încă din 1991, anul în care unitatea de producţie a fost înfiinţată şi autorizată, având ca şi  domeniul principal activitatea de Mecanică Generală. Întreaga activitate a companiei este îndreptată spre oferirea unor produse de înaltă calitate şi dezvoltarea posibilităţiilor de producţie la cele mai înalte standarde naţionale şi internaţionale.

Pagina web a fost concepută pentru a veni în întâmpinarea celor care doresc să cunoască activitatea companiei, şi pentru a descoperi produsele şi serviciile noastre, în speranţa că acesta va fi o experienţă utilă.

 

Director General

Dipl. Ing. Márkodi Attila

 

 

 

Subcategorii

Prelucrarea metalului prin așchiere reprezintă activitatea principală a companiei noastre. Prin diferitele metode și tehnologii disponibile, putem oferi soluții complete și complexe partenerilor noștrii.

Proiectele noastre, de la concept până la design sunt realizate de o echipă de ingineri și tehnicieni cu o pregătire excepțională și o vastă experiență în domeniu, pentru a realiza produsele și confecțiile metalice după dorința clienților noștri.

Materiile prime folosite provin de la cei mai importați furnizori din România și Uniunea Europeană și sunt completate de facilități de producție de ultima generație, constant înnoite și îmbunătățite.

 

Tipărire
Go to top