Compania noastră PIL SRL România a fost înființată în anul 1991. Cu o mare experienţă în tehnologie şi calitate suntem specializaţi în inginerie mecanică generală, inclusiv fabricarea de diferite produse feroase şi neferoase. Maşinile noastre industriale includ strunguri, freze, mașini de găurit, mașini de rectificat și echipament sudură WiG. Paleta noastră de oferte este completată de servicii de protecție galvanică a produselor metalice.
Compania noastră este alcătuită din ingineri cu experiență și lucrători profesioniști bine pregătiți. Fiecare proces de fabricație și asamblare
se află sub supraveghere strictă și trece printr-o inspecția  finală riguroasă. Toate liniile noastre de produse se bazează pe un sistem de control sistematic de excelentă calitate.
Avem clienți recurenți din România, Ungaria, Germania și Elveția. Prioritatea noastră TOP este de a satisface nevoile clienţilor noştri, furnizarea de soluţii tehnice corecte și eficiente în cel mai scurt timp, oferind cel mai bun preț și înaltă calitate.

 

 

 

Tipărire
Go to top